Ιστότοπος : Σύλλογος Αποφοίτων ΠΣΠΑ

05-06-2019

Δωρεά Συλλόγου Αποφοίτων ΠΣΠΑ

Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για την υποστήριξη των εορταστικών εκδηλώσεων των 90 χρόνων λειτουργίας τού ΠΣΠΑ και της ανανέωσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού τού Σχολείου, η Διευθύντρια κα Ελ. Δανίλη ενημέρωσε τον Σύλλογο Αποφοίτων ΠΣΠΑ ότι ο βιντεοπροβολέας τής αίθουσας τελετών χρήζει άμεσης αντικατάστασης. Ο Σύλλογος Αποφοίτων ανταποκρίθηκε άμεσα και στις 5 Ιουνίου 2019 οι κκ. Γ. Βαρότσος (πρόεδρος), Γ. Τριανταφύλλου (αντιπρόεδρος), Σ. Μηνδρινού (γενική γραμματέας) και Κ. Μακρόπουλος (ταμίας) επισκέφθηκαν το Σχολείο μας και μας παρέδωσαν τον καινούργιο βιντεοπροβολέα.

Θερμές ευχαριστίες από όλη τη σχολική κοινότητα στο Σύλλογο Αποφοίτων!

Από τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων

03-2019

Apofoitoi 90xronia


Syllogos Apofoitwn 90years

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Η εκδήλωση στον τύπο:

http://www.ant1news.gr/watch/1275570/lampri-ekdilosi-gia-ta-genethlia-toy-peiramatikoy-sxoleioy-toy-panepistimioy-athinon?fbclid=IwAR3Cdv_bHTAljQPtYpFnBHtfZruVjRHu-1XW9tDGJP3fySy7AgWBsE3alvM 

Σκουφά και Λυκαβηττού γωνία

https://vimeo.com/326609057?fbclid=IwAR0kQfE4ubE8h-b2iYYlq_8aYqCqd34_iGZ8ktf_yOfSwj1IaUT_Zwrt_wE

3-2-2019

Σύλλογος Αποφοίτων ΠΣΠΑ

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στις 11:30 το πρωί, 
στην Αίθουσα Τελετών του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών, 

συναντιόμαστε ξανά, υποδεχόμαστε νέους και παλιούς αποφοίτους, κόβουμε την πίτα μας, βραβεύουμε τους καλύτερους και μοιραζόμαστε αναμνήσεις.

Η συμμετοχή σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον Σύλλογο μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συλλόγου Αποφοίτων ΠΣΠΑ

(https://www.facebook.com/PSPA.alumni)

 

26-3-2018

Ημερίδα στο ΠΣΠΑ με θέμα: «Πάντων Μέτρον Άνθρωπος!»

Σάββατο 21 Απριλίου 2018, 10.30π.μ.-18.30 μ.μ.
 
 

 
17-3-2017
 
Ημερίδα στο ΠΣΠΑ με θέμα: «Επιστήμη, Τεχνολογία, Πειραματικό»
Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, 11.00π.μ.-7.00 μ.μ.
 
Συνοπτικό πρόγραμμα ημερίδας
 
Ημερίδα στο ΠΣΠΑ με θέμα «Επιστήμη, Τεχνολογία, Πειραματικό»
Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, 11.00π.μ.-7.00 μ.μ.
 

afissaA3 PSPA STEAM

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Επιστήμη, Τεχνολογία, Πειραματικό!» με σκοπό την ευρύτερη ανάδειξη και προβολή του ρόλου του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών, διαχρονικά, στη διδασκαλία νέων τεχνολογιών.
Στα πλαίσια της ημερίδας μας θα είναι ομιλητές, απόφοιτοι μας που διακρίνονται σε επιστημονικά πεδία σχετικά με την πληροφορική (κ. Στέλιος Θωμόπουλος, διευθυντής του Ινστ. Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, και κ. Χρυσ. Δελλαρόκας, Professor and Chair of Information Systems at Boston University), καθηγητές ΑΕΙ που αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες σε μη τεχνολογικά πεδία (κ. Μανθος Σαντοριναίος, επικ. καθηγητής ΑΣΚΤ), απόφοιτοι μας που διακρίνονται επαγγελματικά σε τεχνολογικά πεδία (κ. Γιάννης Τριανταφύλλου, επιχειρηματίας στο χώρο του marketing και αντιπρ. οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου Social Media & e-Business world), και στελέχη της αγοράς που βρίσκονται κοντά στον Σύλλογο μας (κα Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Γ.Γ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, τ. CEO Oracle Hellas).
Το πρόγραμμα της ημερίδας εμπλουτίζουν -και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του- οι διδάσκοντες στο σχολείο και οι μαθητές τους. Με την συνεργασία τους θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της ημερίδας πρωτότυπα εργαστήρια όπου θα παρουσιάσουν τεχνολογικές εφαρμογές STEM και STEAM ενώ παράλληλα θα γίνουν και ανοικτές συζητήσεις για το "έξυπνο μέλλον” που υπόσχεται η τεχνολογία.
Η ημερίδα θα είναι ανοικτή σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.
Η παρουσία όλων θα είναι χαρά και τιμή για μας και τη σχολική κοινότητα!


Κοπή πίτας 2017, συλλόγου Αποφοίτων ΠΣΠΑ.
 
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στις 11.00 π.μ.
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΠΣΠΑ
 
prosklisi pitta2017